-
Μηλόπιτα
Μια μηλόπιτα είναι μια τάρτα με φρούτα στην οποία το κύριο συστατικό γέμισης είναι τα μήλα.
Παρασκευάζεται με τα ακόλουθα μηχανήματα:Τραπέζι για Σφολιάτα Γραμμή Burek -
Bagels
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore
-
Baguette
Η μπαγκέτα στα γαλλικά σημαίνει μικρό ραβδί και αποτελεί το τέλειο δείγμα της πραγματικής γαλλικής γεύσης. Το πιο γνωστό γαλλικό ψωμί με ελαφρό σιταρένιο αλεύρι δίνει αφράτη ψίχα και τέλεια τραγανή κόρα. Ιστορικά η μπαγκέτα προήλθε από ένα εξελιγμένο είδος ψωμιού, το οποίο φτιαχνόταν στη Βιέννη στα μέσα του 19ου αιώνα και η εξέλιξή του προήλθε από ένα νόμο, ο οποίος απαγόρευε στους αρτοποιούς να εργάζονται πριν από τις 4 το πρωί. Έτσι για να προλαβαίνουν να έχουν έτοιμα ζεστά ψωμιά στα ράφια τους νωρίς το πρωί, αντί για στρογγυλές μεγάλες φραντζόλες, έφτιαχναν λεπτά και μακρόστενα ψωμιά, που ψήνονταν πολύ πιο γρήγορα. -
Baklava
-
Barek
-
Benderchiki
Made with the following machines:Horizontal Dough Mixer Spring roll Samosa pastry machines Dosing for cheese-spinach pie etc. -
Biscuits
-
Bread
-
Bread Traditional
-
Breadsticks
-
Brik
-
Burek
-
Burriche
Σε ορισμένες ιταλικές πόλεις της Εμίλια Ρομάνια που προηγουμένως ήταν πόλεις-κράτη, όπως η Φεράρα και η Μόντενα, μπορεί ακόμα να συναντήσει κανείς μια γλυκιά ζύμη σε σχήμα μισοφέγγαρου που ονομάζεται burriche, η οποία περιγράφεται ως ένα μεσαιωνικό κατάλοιπο της ανατολικής εκλεπτισμένης κουζίνας των εβραϊκών κοινοτήτων που ζούσαν σε ορισμένες πόλεις της περιοχής. Ξεχωρίζουν τα Ferraresi burriche, στα οποία έχει προστεθεί grappa και τα οποία είναι συχνά γεμάτα με μαρμελάδα μανταρίνι, και μερικές φορές ονομάζονται στην Ferraresse Λαντίνο burichitas. Μοιάζουν στο σχήμα και τη γεύση με τους ελληνικούς κουραμπιέδες, τα οποία είναι pâte brisée, σαν κουλουράκια που διαφέρουν από εκείνα της Μέσης Ανατολής, έχοντας επίσης αλκοόλ όπως κονιάκ ή λικέρ. -
Burritos
-
Calzone
-
Chapatis
-
Chebureki
-
Cheese Pie
-
Cheese Rolls
-
Cheese Samosa
-
Chicken Rolls
-
Ciastka nadziewane
-
Ciborek
-
Cigar Rolls
-
Cinnamon Rolls
-
Danish Pastry
-
Donuts
-
Dumplings
-
Empanadas
-
Esfiha
-
Filled Bread Roll
-
Filo
-
Filo Triangle
-
Gingerbread
-
Green Scallion Pie
-
Hot Pockets
-
Kadaif
-
Kadaif Nests
-
Kolompe Khormay
-
Koulourakia
-
Koulouri
-
Lacha Paratha
-
Lahmatzoun
-
Loempia
-
Lumpia Shanghai
-
Markook
-
Meat Pie
-
Naan
-
Namkeen
-
Nane Khormay
-
Paratha - Roti Canai
-
Pastry
-
Patty Pies
-
Paximadia
-
Peking Duck Wrapper
-
Perek
-
Piada
-
Pie
-
Pizza
-
Pizza Rolls
-
Pizza Samosa
-
Pocket Pies
-
Puff Field
-
Puff Pastry
-
Rolls
-
Rotti
-
Round Bread
-
Rusks
-
Sambusak
-
Sambusak Rolls
-
Samosa
-
Samosa Pastry
-
Sealed Ends Finger Spring Rolls
-
Spinach Pie
-
Spring Rolls
-
Spring Rolls Pastry
-
Steam Bread
-
Strudel
-
Stuffed Paratha
-
Suburek
-
Tin Bread
-
Tortillas
-
Tsourekia
-
Urechiuse
-
Vareniki
-
Vietnamese Spring Rolls
Η εκδοχή με τηγανητό χοιρινό κιμά ονομάζεται Cha Giò ή Nem Ran. Αναφέρεται ως ένα ρολό αυγό ή spring roll σε ορισμένα μενού εστιατορίων. Το κεντρικό Βιετνάμ έχει τη δική του εκδοχή του "τηγανητού ρολού" που ονομάζεται "Ram". Το "Ram" γίνεται πάντα από ολόκληρο κελύφος γαρίδας ή τεμαχισμένες αποφλοιωμένες γαρίδες και φρέσκο κρεμμύδι, τυλιγμένο σε ειδικό ριζόχαρτο και κατόπιν τηγανίζεται. Τα Βιετναμέζικα spring rolls είναι διαφορετικά από το κινεζικό spring roll στο ότι είναι συνήθως μικρότερα και περιέχουν ωμή ή τεμαχισμένη πρωτεΐνη, όπως χοιρινό, καβούρια, γαρίδες (αλλά σπάνια), κοτόπουλο, νούντλς, μανιτάρια και τεμαχισμένα καρότα. -
Yufka